Specialitykurser

 • AWARE - Fish Identification

  Den här kursen kommer att bekanta dig med mest vanliga fiskfamiljerna och arter som du hittar i tempererade och tropiska vatten.

  Kommande kurser

  Ring för mer information!

 • Djupdykning

  Vissa dykplatser har t ex intressanta vrak eller ett speciellt marint liv som gör att du vill dyka lite djupare. För att kunna göra det på ett säkert sätt krävs speciell utbildning.

  Kommande kurser

  07 september, 05 oktober.

 • Torrdräktkurs

  Kursen är ett perfekt sätt att komma igång med din dykning efter grundkursen. Den är idealisk om du tagit ditt dykcertifikat utomlands och vill lära dig hur det är att dyka i svenska vatten. Du kommer att lära dig att ta hand om din dräkt på bästa sätt, vilka modeller som erbjuds på marknaden, lämpliga underställ och vilka tillbehör som finnns.

  Kommande kurser

  05 september, 03 oktober, 17 oktober.

 • Isdykning

  Att dyka under is ger obeskrivliga upplevelser. Vattnet är klarast under vintern och du förlänger och berikar dyksäsongen. 

  Kommande kurser

  Ring för mer information!

 • Nattdykning

  När man gör sitt första nattdyk blir många förvånade över att det finns så mycket att se även här hemma i våra vatten. 

  Kommande kurser

  Ring för mer information!

 • Peak Performance Boyancy

  Känner du att du inte riktigt har full kontroll på din avvägning? Här får du finslipa din avvägning. Du får lära dig riktlinjer för rätt mängd bly, viktjustering m.m

  Kommande kurser

  05 september, 03 oktober.

 • Project AWARE specialkurs

  Om du vill lära dig om de marina ekosystemen världen över och hur du kan bidra till att skydda dom är det här kursen för dig. Vi kommer att gå igenom PADI AWAREs filosofi och betydelsen av de marina ekosystemen världen över. Vi kommer också att diskutera aktuell fiskeriproblematik, kustzonernas management och marin miljöförstöring.

  Kommande kurser

  Ring för mer information!

 • Undervattensfotografering

  Vare sig du tänkt använda en enkel undervattenskamera, en dyrare systemkamera med undervattenshus eller digitalkamera så finns det många knep att lära sig för att med enkla medel kunna ta bättre bilder.

  Kommande kurser

  Ring för mer information!

 • Vrak

  Vrakdykningen som erbjuds i Östersjön tillhör de intressantaste i världen. Östersjön saknar skeppsmasken vilket gör att vi har mängder av välbevarade trävrak.

  Kommande kurser

  24 augusti.

Alla kursstarter


Boka