Kwar Navy Extreme underställ

Kwark Navy Extreme overall

Kwark Extreme har gjort stora framgångar i Tech-serien genom att lägga ett dubbelt lager på kärnområdena i kroppen. När en dykare är i rätt trim i vattnet (platt med armarna framför och knäna böjda) flyttar sig luften från framsidan av dykarens armar , bröst-  buk- och lårområdet. Detta gör att dessa delar av kroppen drabbas av snabbare nedkylning än andra delar av kroppen. Dessa områden är därför skyddade  med ett dubbelskikt av Kwarks material, vilket garanterar högsta skyddsnivå för de områden som är utsatta för mindre luftskydd. Dubbelskiktet tillåter att mer luft fångas mellan materialets lager. Fler luftlager mellan din hud och vattnet, motsvarar mer termiskt skydd.

One Piece Design. Denna dräkt är utformad för att vara en helkroppsdräkt för att säkerställa att hela kroppen är skyddad under torrdräkten. De tvådelade underställen har varit väldigt populära under de senaste 10-15 åren, men i de kallare förhållandena är en helkroppsdräkt ett måste.

Pee-valve system. Både män och kvinnor som bedriver längre och längre dyk väljer en dräkt med ett inbyggt Pee valve system. Kwark Extreme kommer med två öppningar både på vänster och höger sida för att katetern ska matas igenom. Det betyder att du inte behöver klippa ett hål i din nya torrdräkt.

Finns i storlekarna S, M, L och XL

Pris: 5240 kr

Information

Produkterna som du kan hitta här finns i vår butik på Olofsgatan 12.
Detta är ett urval av vad vi har i butiken. 
Kom gärna förbi för att testa en lampa eller prova en dräkt.

Välkomna!

Boka